Rabobank Clubkas Campagne - wij doen mee


Vooraankondiging Rabobank Clubkas Campagne; 
===> Help je mee voor een mooie donatie ?

** Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
Een jaarlijkse actie, welke in 2017 voor de 4e keer georganiseerd wordt. Voorheen had deze actie de naam ‘Hart voor Elkaar’. De leden van Rabobank Hart van De Meierij kunnen via stemmen bepalen hoe hoog de donatie voor deelnemende verenigingen en stichtingen uitvalt.

** Help je mee om een mooie donatie voor onze stichting te scoren?
Net zoals voorgaande jaren neemt Mini-Gestel / Creatieve Week deel aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Het bestedingsdoel voor dit jaar is:
Diverse materialen en middelen die we gebruiken zijn toe aan noodzakelijk onderhoud of dienen vervangen te worden. Zoals het opkknappen van de Rode Bus en aanpassen van het podium.

** Wie kunnen er stemmen?
Leden van de Rabobank ontvangen rond 14 november 2017 per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 15 tot en met donderdag 30 november 2017 kan via een stemsite stemmen uitgebracht worden op Mini-Gestel / Creatieve Week. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.
Let op: alleen leden van Rabobank Hart van De Meierij mogen stemmen. Als iemand klant is, dan is deze niet automatisch lid.

** Geen lid, maar wel klant van de Rabobank?
Dan kan hij/zij tot en met 20 november 2017 lid worden en meestemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via de link https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

===> Vertel het gerust door aan je opa's, oma''s, familie, buren, vrienden en kennissen.