Nacht van 8 - geslaagd lustrum


Afgelopen zaterdag, 22 juni verzamelden zo'n 40 voertuigen zich in de laan van Conferentieoord Ruwenberg voor de start van de parade (dank voor het openen van de achteringang). Voertuigen variërend van een mini-bike, Lelijke Eenden, oldtimers, cabrios tot zelfs een legervoertuig met laadschep volgeladen met chillende jongelui. 

De parade voerde door de Nieuwstraat, via het Adrianustracé naar het Laantje Zegenwerp alwaar de rode loper uitlag bij het Clubhuis van Scouting Petrus Donders. De gala gasten werden allereerst getracteerd op een glaasje champagne 0.0 alvorens ze op de foto gingen. Toen kon het feest beginnen. De gymzaal was omgetoverd tot disco alwaar MMmagic Entertainment i.s.m. Kids DJ REM al gauw de voetjes van de vloer kreeg. Diverse verzoeknummers werden gedaan waarbij vooral de musicalnummers van de groep 8 musicals populair bleken. Niet vreemd natuurlijk want de groep 8-ers zijn druk aan het oefenen hiervoor ! Maar ook buiten was er vanalles te doen; rond de kampvuurpit konden marschmallows worden geroosterd, ter voorbereiding op Mini-Gestel vond de competetie "Spijkerslaan 2.0" plaats waarbij de winnaar een limoenshotje ten deel viel. De popcorn machine en de suikerspinmachine van Kidsevent/de familie Ambrosius draaiden overuren.

Intussen vond in de disco de laatste repetitie voor de musicals plaats. Het suikergehalte werd met een sinasje of colaatje goed op peil gebracht waardoor de gala gasten stuiterend en al met hun foamsticks een mooie afsluiting dansend en springend konden volbrengen.

En toen was het alweer gedaan. Nog 2 weken te gaan in Groep 8, dan komt het echte afscheid van jullie klas en kunnen jullie van een mooie vakantie genieten; nog een hutje bouwen met je klasgenoten bij Mini-Gestel dan begint jullie nieuwe leven als brugsmurf(in) verspreid over diverse scholen in de omgeving.


Foto's zijn te bekijken op onze Facebook site: https://www.facebook.com/SKdenachtvan8/