Nacht van 8 - zeer geslaagd


Afgelopen zaterdag, 2 juli verzamelden zo'n 40 voertuigen zich in de laan van Conferentieoord Ruwenberg voor de start van de parade, met dank aan Richard Jouvenaar voor het openen van de achteringang. Voertuigen variërend van Tuk-Tuks, een leger Jeep, diverse oldtimers en cabrios tot zelfs de scootmobiel van opa, voor de gelegenheid geheel versierd. Ook een loader mocht niet ontbreken met op 2 versierde fauteuils de 2 prinsessen die zich af en toe vanaf grote hoogte konden vergapen aan de belangstelling langs de route.

De parade voerde door de Nieuwstraat, via het Adrianustracé naar het Laantje Zegenwerp alwaar de rode loper uitlag bij het nieuwe Clubhuis van Scouting Petrus Donders. De gala gasten werden allereerst getracteerd op een glaasje champagne 0.0 alvorens ze op de foto gingen. Toen kon het feest beginnen. De gymzaal was omgetoverd tot disco alwaar DJ Robin al gauw de voetjes van de vloer kreeg. Diverse verzoeknummers werden gedaan waarbij zelfs de good-old vogeltjesdans nog steeds populair bleek. Maar ook buiten was er vanalles te doen; rond de kampvuurpit konden marschmallows worden geroosterd, ter voorbereiding op Mini-Gestel vond de competetie "Spijkerslaan 2.0" plaats waarbij de winnaar een shotje citroensap of limoensap ten deel viel. De popcorn machine van de familie Ambrosius draaide overuren, terwijl ook de Suikerspinmachine van JJK voor de gelegenheid weer uit de mottenballen was gehaald.

Ondertussen werd in de disco de stoelendans 3.0 gehouden en werden de kersverse winnaars gekroond van de Limbodans experience 2022. Met frisdrank gesponsord door de Jumbo werd het suikergehalte goed op peil gebracht waardoor de gala gasten stuiterend en al met hun foamsticks een mooie afsluiting dansend en springend konden volbrengen.

En toen was het alweer gedaan. Nog 3 weken te gaan in Groep 8, dan komt het echte afscheid van jullie klas en kunnen jullie van een mooie vakantie genieten; nog een hutje bouwen met je klasgenoten bij Mini-Gestel dan begint jullie nieuwe leven als brugklasser verspreid over diverse scholen in de omgeving.


Foto's zijn te bekijken op onze Facebook site: https://www.facebook.com/SKdenachtvan8/