We gaan weer lekker timmeren bij Mini-Gestel.


We gaan weer lekker timmeren bij Mini-Gestel.

Gelukkig is er dit jaar weer een bouwdorp op het terrein “Kleine Ruwenberg” aan de Nieuwstraat. Haal alvast de hamer, zaag en nijptang uit de kast want die heb je hard nodig. Mini-Gestel wordt dit jaar omgedoopt tot een muziekfestivaldorp genaamd “minigestel.fm”! Elke dag is er een ander muziekthema; K3 en Kinderen voor Kinderen op maandag, dinsdag is het Rock ’n Roll wat de klok slaat; woensdag Nederlandstalig; Marco, Silver, André en Trijntje zullen ongetwijfeld voorbij komen. Donderdag gaan we door met rap.

Vrijdagprogramma is aangepast
De poorten gaan open op maandag 30 augustus om 10:00u en op donderdag 2 september om 16:00u zijn we klaar met bouwen. Op woensdagavond mogen de kinderen blijven slapen. Vanwege Corona is het programma voor vrijdag 3 september aangepast. Die dag wordt er niet meer getimmerd maar is er van 15:00u tot 20:00u een kinderkermis met zomerterras met zitplaatsen voor ouders.

Het territorium van minigestel.fm is onderverdeeld in het Groot Terrein en het Klein Terrein. Het Klein Terrein is voor kinderen van 4 t/m ±7 jaar. Hier mogen ouders op maandagmorgen van 10:00u tot uiterlijk 10:45u een handje meehelpen. Daarna nemen de medewerkers het stokje (of beter gezegd “de hamer”) over. Beste ouders: elektrisch hulpgereedschap is hierbij uit den boze; we zijn een Timmerdorp ! Om 15:45 is er een bezoekuur waarbij de ouders het terrein op mogen om het werk van de kinderen te bewonderen.
Denk er ook aan om stevige bouwschoenen of laarzen (liefst geen gympen, slippers of rubberen laarzen) aan te trekken. Informatie zoals tijden en programma van Mini-Gestel is te vinden op www.minigestel.nl of www.facebook.com/SKMiniGestel

Toegangskaarten, vergeet ze niet te activeren!
De weekkaarten á 20 euro voor Mini-Gestel zijn te koop bij de Albert Heijn en de Hema. Aan de kassa zijn dagkaarten te koop á 6 euro per stuk. Toegangskaarten dienen wel geactiveerd te worden via het Ouderportaal op onze website www.minigestel.nl. Instructies voor het activeren zijn bij de toegangskaarten bijgesloten.

Voor meer informatie of heeft u vragen kijk dan eerst op de website bij ‘veel gestelde vragen’ onder het kopje Mini-Gestel. Mocht je vraag er niet bijstaan stuur dan een bericht naar info@minigestel.nl.