Nog een paar nachtjes en dan start de Creatieve Week. Vergeet niet om toegangstickets te kopen.


Vanaf a.s. maandag 23 augustus tot en met donderdag 26 augustus kan er van 10:00u tot 12:00u en van 13:30u tot 15:30u weer volop geknutseld worden bij de Creatieve Week. De kaarten hiervoor zijn te koop via het ouderportaal/webshop.
Het programma is zeer gevarieerd (zie elders op deze website) met activiteiten speciaal voor jongere kinderen (4 t/m 7 jaar) en voor kinderen vanaf 7 jaar. Er is onder meer keuze uit: Brandschilderen, Kei versieren, Strijkkralen, Kaars versieren, Cupcake houder, Creatief met hout, Masker versieren, Klok versieren, Vogelhuisje en nog veel meer. Nieuw dit jaar zijn de activiteiten Diamond Painting, Tas versieren en Leisteenhartjes versieren.

Per dagdeel worden 8 activiteiten aangeboden voor kinderen van 4 jaar tot 14 jaar. Deelname kost € 2,00 per kind per dagdeel. De kaarten voor de Creatieve Week zijn te koop via het ouderportaal/webshop op de website www.minigestel.nl.

Trek niet de beste kleding aan, en zorg op tijd aanwezig te zijn in De Meander, Meanderplein 1, Sint-Michielsgestel. De ingang bevindt zich aan de linkerkant van het gebouw.

Op vrijdag 27 augustus wordt de Creatieve Week afgesloten met een spannende spellencircuit. Deze vindt plaats van 9.30u tot 12.30u bij De Meander.