Informatie voor bezoekers Nacht van 8


Beste ouders/verzorgers,

Wat leuk! Jullie zoon/dochter heeft zich opgegeven voor de Nacht van 8! Hierbij nog wat meer informatie.

Om alles in goede banen te leiden hebben wij per kind nog extra informatie nodig. Graag willen we je vragen om dit in een mail aan ons toe te sturen via nachtvan8@minigestel.nl . Op deze manier kunnen wij namelijk controleren of iedereen aanwezig is en kunnen we de stoet goed coördineren.

Benodigde info in mail sturen:

● Naam kind

● Naam basisschool

● Vervoermiddel gedeeld met de volgende kinderen:

(indien van toepassing, anders ‘eigen vervoermiddel’)

 

Programma:

19:00 uur

Verzamelen bij de eigen basisschool.
Medewerkers van Mini-Gestel vangen jullie hier op

19:15 - 19:30 uur

Vertrek richting de Nieuwstraat.
Medewerkers coördineren het vertrek.

20:00 - 20:30 uur

Aankomst Mini-Gestel terrein.

23:30 uur 

Einde gala avond.

 

We bouwen een feestje in samenwerking met DJ Passie en uiteraard komen de kinderen ook niets te kort aan eten en drinken. Heeft je kind een allergie? Laat het ons even weten. Mochten jullie nog vriendjes/vriendinnetjes kennen die ook graag mee willen doen (en in groep 8 zaten), laat ze dan nog snel opgeven!

 

Voertuigen Parade

Onderstaand een plattegrond toegevoegd met de aanrijroute. We willen jullie vragen de aanrijroute mee te geven aan de chauffeur, zodat hij/zij op de hoogte is van de te volgen route. Bij de kruising van de Nieuwstraat met de Schijndelseweg (Bij de AH) staan verkeersbegeleiders om de vervoersmiddelen de Nieuwstraat op te begeleiden.

Jullie zijn, samen met familie en/of vrienden, van harte welkom om te komen kijken. Er is voldoende ruimte om (gespreid) langs de route in de Nieuwstraat plaats te nemen. Wij willen jullie met klem vragen om 1,5 meter afstand te bewaren en rekening te houden met elkaar.

 

 

Ophalen kinderen:

Om 23.30 kunnen de kinderen opgehaald worden, dit gaat via de laan van het Park de Kleine Ruwenberg: Bij slagerij Cooijmans kan je de laan betreden en op deze manier de kinderen ophalen. Wij laten de kinderen niet zelfstandig naar huis gaan.

Tot slot: Uiteraard is deze avond georganiseerd volgens de COVID-19 richtlijnen en zijn daarvoor de nodige maatregelen genomen. Voor vragen/opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in! We zien jullie vrijdag!

Bestuur & medewerkers,

Stichting Kindervakantieweek Mini-Gestel