Programma onder voorbehoud!


Programma onder voorbehoud – kijk voor de laatste update op www.minigestel.nl Vanwege het Covid-19 virus, hebben wij op 1 juni het besluit moeten nemen dat de Creatieve Week en Mini-Gestel niet door kunnen gaan zoals we dat gewend zijn. Tegelijkertijd zijn we gestart met het opzetten van een alternatief programma, dat alleen in de laatste week van de grote vakantie (17-21 augustus) een combinatie van Creatieve Week en alternatieve activiteiten zal omvatten, op diverse locaties in het dorp. De mogelijkheden en beperkingen kunnen nog altijd veranderen vanwege aanpassingen vanuit de overheid, gemeente of veiligheidsregio, dus bezoek onze website voor de laatste stand van zaken.

Voor alle activiteiten dienen de kinderen zich vooraf aan te melden via de website. Voor de middagactiviteiten dient u aan te geven in welke groep uw kind dit schooljaar zat, vanwege de indeling. Activiteit “brandweerspelen” is bijvoorbeeld op maandag voor groep 1 en 2, dinsdag voor groep 3 en 4 etc. In basis is het programma gelijk, maar de details worden aangepast aan de hand van de doelgroep.

Vanwege de voorschriften vanuit de veiligheidsregio zal het halen en brengen van uw kinderen (indien ze niet zelf komen) overeenkomen zoals u dat gewend bent op de basisschool: als ouder mag je niet mee naar binnen, je houdt 1.5 m afstand van elkaar en van onze medewerkers en er zal op elke locatie een eenrichtingsverkeersroute worden aangegeven met “zoem en zoef” zones. We adviseren daarom dringend om met de fiets te komen.

Bij de Creatieve Week in de morgen, kunnen maximaal 150 kinderen deelnemen; bij de middagactiviteiten maximaal 100 per activiteit; woensdagavond is niet gelimiteerd; vrijdagavond is alleen toegankelijk voor groep 8-ers en hun leraren. Voor alle activiteiten geldt: wie het eerst komt…. en vol is vol. Dus meld je snel aan via onze website !

Klik hier om de flyer te openen.