Overlijden Arie Bal


Arie was ook al geruime tijd ziek; hij heeft afgelopen jaren gedwongen veel tijd in het ziekenhuis doorgebracht. Vaak kwam hij er weer bovenop, tot afgelopen week. Hij is toen weer met spoed opgenomen in Eindhoven en heeft zelfs de uitvaart van zijn vrouw niet bij kunnen wonen. Sinds hun 15-de waren ze een stel; met een kleine onderbreking zijn ze nu weer samen.

 

Arie was vanaf de oprichting van Mini-Gestel in 1973 betrokken. Hoe dat zo is gekomen heeft hij ooit als volgt verwoord: “ze vroegen me om met een geluidswagen rond te rijden. Dat heb ik toen

gegaan; toen ik daarmee klaar was vroegen ze, kun je nog even dit doen, dat doen. Toen ben

ik de rest van de week ook gebleven. Ik geloof dat we pas vanaf het tweede jaar ook geluid op

het terrein hadden” wat Arie destijds ook is gaan verzorgen. Van 1984 tot 1987 is Arie voorzitter geweest en daarna als steun en toeverlaat van Nolly op de achtergrond betrokken gebleven.

 

We zijn diep bedroefd, maar ook dankbaar voor wat Arie voor onze Stichting heeft betekend. We hopen dat hij rust heeft gevonden. Onze gedachten zijn bij zijn kinderen Ronnie en Sylvia, zijn kleinkinderen en schoonmoeder Nulleke. Zij verliezen in een week tijd hun beide ouders, opa en oma en dochter en schoonzoon.

 

Zaterdag 22 februari om 10:30u zal de afscheidsdienst gehouden worden in de Michaelkerk te Sint-Michielsgestel.

 

 

 

Bestuur Stichting Kindervakantiewerk Sint-Michielsgestel