MiniGestel


Het belangrijkste onderdeel van Mini-Gestel is natuurlijk het bouwen van de hutjes. De hutjes kunnen ook nog een kleurtje krijgen. Verder kan het hutje met plastic zo goed als waterdicht gemaakt worden zodat je de woensdagavond misschien wel in je eigen hutje mag blijven slapen.

Voor het bouwdorp kunnen weekkaarten gekocht worden. Deze kosten € 20,00 (de vrijdagavond zit hier niet bij inbegrepen). Ook zijn dagkaarten te koop a € 5,00.

Dagelijks openen de poorten zich om 10.00 uur en sluiten weer om 16.00 uur. Behalve op vrijdag dan openen we om 09:00 en sluiten de poorten om 12.30 uur zodat de medewerkers het terrein klaar kunnen maken voor het grote Mini-Gestels dorpsfeest van 's-avonds. Naast de bouwactiviteiten worden ook nevenactiviteiten georganiseerd, zo ziet de week van Mini-Gestel er uit:

Maandag:

Om 10.00 uur gaan de poorten open en kunnen jullie je eigen bouwwerk maken tot de sluiting om 16.00 uur.

Dinsdag:

Wil jij burgemeester of wethouder worden van dit dorp waar niets te dol is? Dan kun je je vandaag opgeven voor de burgemeesterverkiezing en zul je campagne moeten gaan voeren in het dorp om zoveel mogelijk stemmen te winnen! Ook is er vandaag de 'wie doet wat race' dus dat wordt zweten geblazen. Vandaag worden de hutten geschilderd.

Woensdag:

Vanochtend hebben we een boerenbruiloft in het thema van dit jaar. Vanavond mogen de kinderen van de basisschool, mits toestemming van je ouders, dan eindelijk blijven slapen in de hut of de grote tent. Daarom moeten de hutten vandaag regenbestendig worden gemaakt en worden alle hutten gekeurd.

Donderdag:

Vandaag kan er gehandeld worden in rommelmarktspullen met de vette Mini-Gestelse euro,s. Het is namelijk marktdag in Mini-Gestel.

Vrijdag:

Vanmorgen is er dan de veiling. Wie biedt? Om 12.30 uur wordt het terrein gesloten zodat jullie allemaal ,s avonds terug kunnen komen met je ouders voor het spetterende dorpsfeest met een playbackshow en tal van activiteiten.

Een gedetaileerder programma vind u onder het menu onderdeel programma.