Je wilt jezelf opgegeven om medewerker van Mini-Gestel en/of de Creatieve Week te worden?

Dat is echt super !! We gaan er met z’n allen voor zorgen dat de kinderen twee onvergetelijke weken krijgen.

Nou heb je natuurlijk een aantal vragen, want wat wordt er eigenlijk van jou verwacht en wat kun jij van de organisatie verwachten ?!

We gaan proberen om je wat antwoorden te geven.

Wanneer vindt wat plaats en waar moet je dan zijn.
de één na laatste week van de basisschoolvakantie is het altijd Creatieve Week. Dit vindt plaats bij Partis in Sint-Michielsgestel, aan de Seminarielaan. Daar word je dan op maandag om 9.15 uur verwacht.

In diezelfde week bouwen we ook het Mini-Gestel terrein op. We verzamelen met het clubje dat dit doet om 9.00 uur op het Mini-Gestel terrein (Park Kleine Ruwenberg).

Dan is er de week van Mini-Gestel. Dit is altijd de laatste week van de basisschoolvakantie.
Hier word je op maandag om 8.30 uur verwacht.

Wat kun je van de organisatie verwachten.
Tijdens de Creatieve Week wordt er ‘s morgens vanaf 10:00 uur gezellig geknutseld met de kinderen en om 12.00 uur gaan de kinderen weer naar huis. Dan wordt er een lunch verzorgd met brood en beleg. Ook is er de mogelijkheid om snacks te eten, deze zijn wel tegen een kleine vergoeding. De voorbereidingsploeg van Mini-Gestel komt ook lunchen bij Partis.

Om 13.30 uur komen de kinderen weer terug en wordt er weer tot 15.30 uur geknutseld. Daarna worden alle spullen opgeruimd en wordt er geëvalueerd. Dat wil zeggen dat we kort en krachtig door de dag heen lopen. Hoe ging het en wat zijn de aandachtspunten voor de volgende dag.

Op de maandagochtend van Mini-Gestel word je door iemand van het bestuur wegwijs gemaakt op het terrein. Ook kun je dan je naamkaartje en je t-shirt ophalen. Tijdens Mini-Gestel zijn de kinderen van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig en kun je, nadat dit is vermeld, brood, ranja, koffie en thee krijgen in de voedingstent.

Ook bij Mini-Gestel wordt er geëvalueerd. Vaak moeten er ’s avonds even wat dingen voor de volgende dag worden klaargezet, waarbij je hulp ingeroepen kan worden.

Wat wordt er van jou verwacht.
Allereerst en niet onbelangrijk vragen wij voor iedere vrijwilliger een VOG aan. Deze wordt kosteloos aanvraagt enkel op de punten welke met omgaan met kinderen te maken hebben. Wordt de VOG voor jou niet verleend door Justis, kan je helaas geen medewerker bij ons zijn.

Om alles tijdens Mini-Gestel in goede banen te leiden wordt er een rooster gemaakt. Dit hangt op de bus en is digitaal te bekijken via onze medewerkers app. Kijk hierop en houd jezelf aan dit rooster. Als je om wat voor reden dan ook een uur niet beschikbaar bent, probeer dit dan de dag van te voren aan te geven bij degene die het rooster maakt, of zoek zelf iemand die jouw dienst over kan en wil nemen en pas dit aan op het rooster.

Heb je na het lezen van bovenstaande nog steeds interesse om vrijwilliger te worden van onze stichting en is dit de eerste keer dat je mee wilt helpen ? Klik dan op onderstaande knop!

Heb je al eerder meegeholpen stuur dan even een mailtje naar info@minigestel.nl of bel ons via: 073-2141513.

Ik heb bovenstaande gelezen,
jullie mogen voor mij een VOG aanvragen
en ik wil mij graag digitaal aanmelden