Welkom op de veel gestelde vragen pagina. Middels onderstaande items hopen wij een zo duidelijk mogelijk antwoord te geven op uw vragen.

Mocht u ondanks onderstaande nog steeds vragen hebben neem dan contact op met: minigestel@minigestel.nl

Van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 18 augustus 2022

De entree per dagdeel bedraagt € 2,00 per kind.

2022 : In de Meander in Sint-Michielsgestel


 

Wat is het
De Creatieve Week is een week die bol staat van het maken van knutselwerkjes. Onder begeleiding van vrijwilligers kunnen kinderen deelnemen aan activiteiten zoals figuurzagen, solderen, kleien, placemat maken, etc. Voor meer informatie zie programma.


Voor wie
De Creatieve Week wordt georganiseerd voor alle kinderen van de basisscholen. Om als leiding in een groep mee te kunnen helpen moet je minimaal 16 jaar oud zijn (Zie vrijwilligers). Vanaf 14 jaar mag je ons komen helpen dan word je Medewerker In Opleiding (MIO)


Hoe laat
Het programma bestaat uit: - maandag t/m donderdag uit 2 dagdelen van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 13:30 tot 15:30 uur. - vrijdag van 09:30-12:00 oud-hollandse spelen


Materiaal
alleen vrijwilligers mogen materiaal halen bij de coördinatoren van de Creatieve Week (herkenbaar aan hun roze shirt). Zorg ook dat aan het eind van de dagdeel de inhoud van de knutseldoos weer klopt en breng hem terug naar de materiaalverzamelplaats.


Drinken
Wij zorgen voor voldoende drinken. Het is dus niet de bedoeling dat jullie zelf nog blikjes drinken of iets dergelijks meebrengen. De kinderen van een knutselactiviteit gaan gezamenlijk met de leiding in de kantine drinken.


EHBO
Er zijn erkende EHBO-ers met EHBO spullen aanwezig.

De Creatieve Week is een week die bol staat van het maken van knutselwerkjes. Onder begeleiding van vrijwilligers kunnen kinderen deelnemen aan activiteiten zoals figuurzagen, solderen, kleien, placemat maken, etc. Voor meer informatie zie programma.

De Creatieve Week wordt georganiseerd voor alle kinderen van de basisscholen. Om als leiding in een groep mee te kunnen helpen moet je minimaal 16 jaar oud zijn (Zie vrijwilligers). Vanaf 14 jaar mag je ons komen helpen dan wordt je Medewerker In Opleiding (MIO)

Het programma bestaat uit:  • Maandag t/m donderdag uit 2 dagdelen van 10:00u tot 12:00u en van 13:30u tot 15:30u.

  • Vrijdag van 09:30u-12:00u oud-hollandse spelen

Alleen vrijwilligers mogen materiaal halen bij de coördinatoren van de Creatieve Week (herkenbaar aan hun roze polo). Zorg ook dat aan het eind van de dagdeel de inhoud van de knutseldoos weer klopt en breng hem terug naar de materiaalverzamelplaats.

Wij zorgen voor voldoende drinken.
Het is dus niet de bedoeling dat jullie zelf nog blikjes drinken of iets dergelijks meebrengen.


De kinderen van een knutselactiviteit gaan gezamenlijk met de leiding in de kantine drinken.

Er zijn erkende EHBO-ers met EHBO spullen aanwezig.

Kaarten zullen vanaf 1 juli 2022 in de verkoop gaan via onze "Ouderportaal / Webshop".


Kaartjes zijn ook te koop aan de kassa voorafgaand aan elke activiteit. Er is maar beperkt ruimte per activiteit en vol is vol. Daarom is reserveren vooraf via het ouderportaal aan te bevelen om teleurstellingen te voorkomen.